Sommerens største trender

Skroll ned til innholdet

Fra tid til annen blir jeg bedt om å uttale meg om trender. Riktignok ikke like ofte som før, naturlig nok, siden man ikke like ofte finner trynet mitt foran i et blad, men det hender.

Fremdeles tjener jeg mesteparten av pengene mine på å jobbe innen det såkalte livsstilssegmentet (vil du lese noe av det, har jeg lagt ut noen lenker her). Jeg skriver for eksempel sikkert femti interiørreportasjer i året, og det betyr at jeg intervjuer ganske mange mennesker om hvordan de tenker når de innreder. I tillegg har jeg en og annen moterelatert jobb, noe man ingenlunde skulle tro når man treffer meg på Rema i caps og joggebukse. Dette har jeg holdt på med  i så mange år at jeg blir minnet om hvor gammel jeg er når jeg tenker over det.

Nesten alle svarer temmelig nøyaktig det samme når de blir bedt om å gi interiørtips. De svarer følg din egen stil! Bland gammelt og nytt! Gå for individualisme (dette er for ordens skyld også internasjonalt betraktet som nåtidens største trend, hvor selvmotsigende det enn kan høres).

Når noen spør meg hva som er trendy akkurat nå, har jeg derfor bestandig lyst til å svare at kan du ikke være litt mindre opptatt av det? For det første fordi at hvis alle skal ha den samme fargen på veggen, kommer de fleste til å bli lei av den før året har gått. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fått en interiørdille og løpt til butikken, bare for å være kjempetrøtt av dingsen jeg bare «måtte» ha noen måneder etter, når alle flashet det samme på Instagram. Også så slitsomt, da gitt. For det andre fordi det er jo ikke noe viktig (ikke er det særlig individualistisk heller).

Jeg vet hva jeg lengter etter i sommer, og det er ikke flere nyanser av rosa eller den nøyaktig riktige høyden på sneakerssålene. Nei, her er mine heteste tips for sommeren 2018. De kommer med forholdsvis grei varighetsgaranti.

 • Nakne føtter i sanden
 • Rosa solnedganger
 • Bølger som skvulper rundt båtskroget
 • Sangen til svarttrosten i bjørka
 • Varme klemmer
 • Reiser
 • Svømmeturer
 • Åpenhet
 • Myk kattepels
 • Tropenetter
 • Morgenkaffe på senga
 • Å holde hender
 • Barnelatter
 • Norske jordbær
 • En hel dag til å lese en hel bok
 • God mat med gode venner
 • Skogsturer
 • Utepils
 • Duften av nybakt brød
 • Å legge seg i nyvasket sengetøy
 • Morgenbad
 • Latterkramper
 • Å sove ute
 • Uventede postkort
 • Champagne
 • Bål som spraker
 • Å spytte vannmelonsteiner i vannet
 • Å sove lenge
 • Å komme hjem etter en treningstur

Kan vi ikke slappe av litt i sommer, da? Det hadde vært så deilig … Trendene er der fortsatt hvis savnet blir for stort, jeg garanterer.

Ms_Ss18_20_626

Bildet er fra Madam Stoltz. Som tross alt har innmari fine ting, om du skulle kjenne at bølgeskvulp og solnedgang ikke er helt nok.

Les også:

 

2 svar til “Sommerens største trender”

 1. Tilbaketråkk: Velkommen ombord!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: