Vil du følge med?

Tusen takk for at du har funnet veien til meg!

Hvis du liker bloggen, er det kjempehyggelig om du vil følge meg. Det skal komme opp en knapp for å følge bloggen om du holder pekeren i nedre høyre hjørne på nettleseren. Du kan også følge bloggens egen side på Facebook, der alle nye innlegg, og noen ganger noen gamle som er nyaktuelisert, legges ut. Siden finner du her.

Har du lyst til å følge meg på Instagram, finner du meg her. Er du mer Twitter-typen, kan du følge meg her.

Jeg blir glad for tips og tilbakemeldinger, og er faktisk ganske glad i både ris og ros. Det betyr at det er lov å si sin mening om blogginnleggene mine. Jeg godkjenner som regel alle kommentarer som kommer, med mindre de omtaler en tredjeperson. Vær gjerne normalt høflig, det er jeg.

Vil du lese saker av eller om meg i andre medier, finner du noen lenker her.

Vil du kontakte meg privat, kan du sende meg en e-post. Du finner all kontaktinfo på denne siden.

Ønsker deg en dag proppfull av enkle gleder!

Lederbilder Mai

Lagre

Lagre

Reklamer