Vil du følge med?

Skroll ned til innholdet

Tusen takk for at du har funnet veien til meg!

Jeg blir veldig glad om du vil følge meg. Det skal komme opp en knapp for å følge bloggen om du holder pekeren i nedre høyre hjørne på nettleseren. Du kan også følge siden min på Facebook. Den finner du her.

Har du lyst til å følge meg på Instagram, finner du meg her.

Jeg blir glad for tips og tilbakemeldinger, og er faktisk ganske glad i både ris og ros. Det betyr at det er lov å si sin mening om blogginnleggene mine. Jeg godkjenner som regel alle kommentarer som kommer, med mindre de omtaler en tredjeperson. Vær gjerne normalt høflig, det er jeg.

Vil du lese saker av eller om meg i andre medier, finner du noen lenker her.

Ønsker du å kontakte meg privat, kan du sende meg en e-post. Du finner all kontaktinfo på denne siden.

Ønsker deg en dag proppfull av enkle gleder!

Lederbilder Mai
På bildet har jeg fått proffhjelp av Lillian Aasebø (foran kamera) og Yvonne Wilhelmsen (bak). Det skiller blinkskuddet fra utallige mislykkede selfies. Tusen takk!

Lagre

Lagre

%d bloggere liker dette: