Båtmat

For noen uker siden hadde vi A-Magasinet på besøk om bord. De har en serie om sommermat tilberedt utendørs og ville høre hvordan jeg lager mat i båten. Jeg bestemte meg for å satse på det aller enkleste og beste jeg får og lager – som selvfølgelig er østers. Jeg tok dessverre ikke bilde av maten jeg laget akkurat den dagen, men du kan se hele saken her om du har abonnement på Aftenposten.

Denne oppskriften er tilnærmet lik, men med noen få, små justeringer. Man tager som kjent hva man haver. Disse ble servert til min østerselskende svoger Didrik, som også tok bildene før vi sammen tømte fatet. Jeg lover at det ble nydelig!

Østers plukker vi hele sommeren så sant det er grønt lys fra Mattilsynet.  Å åpne østers får du lett taket på, men en østerskniv bør du investere i. Det koster «ingenting», og kjøper du…

Vis opprinnelig innlegg 367 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: