Pannestekt kylling med fløtegratinerte poteter

Skroll ned til innholdet

Båtmat

Mange båt- og campingfolk er veldig opptatt av Omnia-ovnen sin. Vår er også i bruk, men primært til å varme rundstykker, rett og slett fordi jeg har funnet ut at veldig mye mat blir super uten å trenge ovn i det hele tatt. Men det finnes et hederlig unntak: fløtegratinerte poteter. Jeg vet ikke hva det er, men de blir liksom enda bedre i fritidsovnen.

Kyllingbryst er definitivt best med skinn – og noen ganger stuffer jeg dem med en blanding av cottage cheese, sitronsaft, hvitløk og timian og/eller rosmarin (prøv det – det hever det hele mange hakk!). Uansett får kylling alltid en runde med sitron, urter og hvitløk hos meg, og da kan grillkrydderet de bruker i kjøttdisken bare gå skamfullt og legge seg.

Denne supergode middagen blir like god på grillen, men hos oss foregikk alt på blusset denne gangen.

IMG_1500 2Du trenger:

(Til to personer)

  • To kyllingbryst…

Vis opprinnelig innlegg 302 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: