Jeg heter Mai Eckhoff Morseth. Er født i 1977. Om det kan jeg bare si at det er lenger siden enn det føles.

Om meg: Livsnyter, sannhetssøker, ganske lat, ofte emosjonell. Tilhenger av latter, ekthet, grønne epler, god vin, god mat, vakre ting, myk kattepels og mennesker som virker. Har vært i magasinbransjen som journalist og redaktør «hele livet», og var blant annet ti år i KK der jeg var redaktør for spesialbladene, blant annet KK Living. I september 2019 begynte jeg i ny jobb som innholdsansvarlig i Bonytt og rom123.

Fritiden min deler jeg med en høy og mørk, om enn noe grånende kar ved navn Jostein, ofte titulert som «Skippern», med fire supre barn som begynner å bli skummelt store, og tre vakre, men ikke videre intelligente katter av rasen hellig birma.

Jeg er brennsikker på lite, men dette vet jeg: At mennesker er best snille. At de gode vinner til slutt. Og at gleder er best enkle. Nesten ingen ekte gleder er store. Nesten ingen er vanskelige. Få er dyre. Jeg samler på slike gleder, og noen av dem deler jeg her.

Jeg elsker å spise og drikke godt, og matlaging er for meg både terapi og en måte å vise kjærlighet på. Men jeg er jo glad i andre ting også. Jeg elsker for eksempel livet til sjøs så høyt at det muligens kvalifiserer til sinnssykdom. Jeg er avhengig av musikk, en hobby som gir meg mye glede (vokalgruppa mi besøker du her). Jeg er en utpreget estetiker, og etter mange år i interiørbransjen er det vanskelig ikke å bli litt preget. Så innimellom deler jeg litt inspirasjon på den fronten også. Mest av alt er jeg opptatt av å være et ålreit menneske, helst sammen med artsfrender. Det hender det jeg synes flere burde prioritere høyere.

Mad andre ord: dette er ikke en matblogg. Det er ikke en interiørblogg heller. Håper det er greit.

Jeg lover å dele. Jeg lover å være ærlig. Jeg skal gjøre mitt beste for å inspirere og engasjere deg. Håper du vil kose deg sammen med meg – med lave skuldre!

IMG_6095

 

Mer om meg:

I media

Pinterest

Instagram

Facebook

Twitter

Kontakt meg:

mai.eckhoff.morseth(a)gmail.com

Tlf. 99790970

Adresse: Berget 22, 1482 Nittedal

 

 

 

 

10 svar til “Her er jeg!”

  1. Lykke til kjære. Når dom helst referanse på at du er hel ved! et konkret avtrykk er avtrykket av i vinglasset i boken du lånte. Det er hverdagsglede og -nytelse i praksis!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

    Likt av 1 person

  2. Jeg tar av meg hatten for deg. Ikke visste jeg det var mange med like opplevelser, følser man har inni seg. Jeg kjenner meg igjen.. det beste her i livet er gratis og det er kjærlighet og de små nære ting det ikke er prislapp på. Takk for at det finns ENGLER som DEG.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: