Her er jeg!

Jeg heter Mai Eckhoff Morseth. Er født i 1977. Det er lenger siden enn det føles.

2.jpg

Om meg: Livsnyter, sannhetssøker, ganske lat, ofte emosjonell. Tilhenger av latter, ekthet, grønne epler, god vin, god mat, vakre ting, myk kattepels og mennesker som virker. Har vært i magasinbransjen som journalist og redaktør «hele livet», siden februar 2016 som frilanser.

Er brennsikker på lite, men dette vet jeg: At mennesker er best snille. At de gode vinner til slutt. Og at gleder er best enkle. Nesten ingen ekte gleder er store. Nesten ingen er vanskelige. Få er dyre.

Jeg samler på slike gleder, og noen av dem deler jeg her.

Jeg elsker å spise og drikke godt. Høre fin musikk. Se på vakre ting. Være et ålreit menneske, helst sammen med artsfrender. Dette er ikke en interiørblogg. Det er ikke en matblogg. Jeg handler om mer enn én ting, og derfor gjør bloggen det også. Jeg lover å dele. Jeg lover å være ærlig. Jeg skal gjøre mitt beste for å inspirere og engasjere deg. Håper du vil kose deg sammen med meg – med lave skuldre!

På det fine bildet har jeg fått hjelp av Lillian Aasebø foran kamera (styling/makeup) og Yvonne Wilhelmsen bak. Det skiller bildet fra utallige mislykkede selfies. Takk for hjelpen!

Mer om meg:

I media

Pinterest

Instagram

Facebook

Twitter

Kontakt meg:

mai.eckhoff.morseth(a)gmail.com

Tlf. 99790970

Adresse: Berget 22, 1482 Nittedal

 

 

 

 

Reklamer

10 kommentarer om “Her er jeg!

  1. Lykke til kjære. Når dom helst referanse på at du er hel ved! et konkret avtrykk er avtrykket av i vinglasset i boken du lånte. Det er hverdagsglede og -nytelse i praksis!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

    Likt av 1 person

  2. Jeg tar av meg hatten for deg. Ikke visste jeg det var mange med like opplevelser, følser man har inni seg. Jeg kjenner meg igjen.. det beste her i livet er gratis og det er kjærlighet og de små nære ting det ikke er prislapp på. Takk for at det finns ENGLER som DEG.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s