Håper du gjør det.

Sånne dager med 23 grader i sjøen. Sånne dager hvor du får kaffe på senga fra en blid fyr med grånende skjegg. Sånne dager hvor du får til jobben, og rett etter at du har klappet igjen laptopen for dagen, tar du et bad til, og så starter dere motoren og tøffer sørover.

Dere stikker innom butikken og kjøper litt godt mørnet kjøtt som dere tenker blir digg på grillen, og noen freshe grønnsaker som kan bli til en sabla god salat. For dere tenker å stikke innom noen venner på hytta som venter med en varm grill. Himmelen begynner å bli rosa. Det ligger en flaske god, kald hvitvin i kjøleboksen som du like godt åpner, klokka er tross alt over seks. Du setter deg på solsengen. Det er varmt, selv om dere kjører i 8 knop. Nesten for varmt til å ha klær på. Du hører bare bølger og motordur.

Mai på Frida

Du har saltvannssveis og vind i håret. Du har litt jobb igjen før det er ferie på ordentlig, men det er liksom ikke så stor krise når du jobber fra båten. Om bare noen dager venter Selve Sommerferien.

Det var dette du lengtet etter hele vinteren.

Livet er fullt av dager. Nesten ingen av dem er sånne dager. Tvert imot, faktisk.

Best vi tar oss tid til å nyte dem når de en sjelden gang stikker på besøk.

Nyt sommerkvelden!

Les også:

Sommerens største trender

2 svar til “Du vet sånne dager?”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: