Disse rispapirrullene med andebryst, agurk og sprø salat er aldeles nydelige! Andesushi blir du fort hekta på – jeg lover! Server rullene med gomasaus. Skjær dem gjerne i maki-biter før servering, og spis med pinner. Dypp hver bit i goma. Det er nydelig med edamamebønner ved siden av! Oppskrift på det finner du her.

Rullene er superenkle å lage!

Du trenger:

(Til to personer)

  • 1 andebryst
  • Crispi-salat
  • 1/2 agurk
  • 6 rispapir
  • Salt og pepper

Goma-saus finner du oppskrift på i dette innlegget – og det MÅ prøves!

anderuller2

Slik gjør du:

Lag gomasausen. Snitt skinnet på andebrystet – dette er aller enklest å gjøre når brystet er halvtint. Bruk en god kniv og skjær så fint du kan på kryss og tvers så du får fine, små ruter. Skjær fett- og skinnlaget av brystet og rist det sprøtt i varm panne. Legg dem til kjøling på kjøkkenpapir. Stek andebrystet i pannen, cirka 7 minutter på hver side. Sett til side. La det hvile i ca 10 minutter. Skjær svoren i små, fine biter. Skyll salat og agurk, skjær agurken i staver. Tørk salatbladene. Skjær andebrystet i strimler.

Fyll en bolle med varmt (ikke kokende) vann og dypp et rispapir i vannet. Lag hver anderull ferdig før du begynner på neste. Hold rispapiret i vannet til det er helt mykt, ca 10-15 sekunder. Legg det myke rispapiret på en fjøl og fordel andekjøtt, salat og agurk i midten. Rull papiret sammen, brett sidene inn halvveis så du får fine wraps. Legg sprø andesvor på toppen av hver porsjon.

anderuller

Advarsel – dette er nifst digg!

Se også:

 

Ett svar til “Anderuller”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: