Det finnes heldigvis viktigere ting her i livet enn å se hva jeg spiser til middag. Det finnes heldigvis viktigere ting enn å ta bilder av det også (enda så gøy jeg synes det er).

Jeg stikker nå likevel innom for å si at jeg ikke har glemt dere. Eller meg selv, om dere lurte på det. Det har seg bare sånn at jeg for øyeblikket har så mange morsomme jobber på gang at det blir lite tid til det meste annet. Også blogging. Det finnes selvfølgelig ikke synd på meg, og heller ikke på dere. Jeg er griseheldig. Frilanslivet er faktisk spekkfullt med gleder, men som med de fleste gleder, kommer de med forbannelser. I dette tilfellet er de ikke større enn at jeg for en forbigående periode jobber litt trippelt, eller kvadruppelt, noe som jo utelukkende er min egen feil.

Det er ikke så lett å takke nei når noen ber deg være med på noe morsomt. Det er ganske mye som er morsomt her i verden, og dette faktum har resultert i at jeg i øyeblikket holder på med flere nesten helt latterlig forskjellige, men alle spennende og lærerike prosjekter. Jeg forteller dere mer senere!

I mellomtiden må jeg jo i det minste be dere om å ta en kikk på et av de avsluttede prosjektene, som er i salg nå (selv om mange av dere vil synes det er helt katastrofalt tidlig): KK JUL, Norges om jeg må si det selv beste julemagasin, som jeg har vært så heldig å få lage for 12. år (hjelpes) på rad. Her får du tips til innpakning, pynting, uanstendig god julemat og selvfølgelig en STOR gaveguide, dersom du skulle synes det er trøblete å finne på noe lurt til dem du er glad i, og ikke minst, tips til å nyte jula med lave skuldre og uvaskede vinduer. Slik den blir best for oss med helt ekte og feilbarlige liv. Bladet ligger i salg fram til jul, så er du ikke helt klar, er det helt greit at du venter litt til, altså.

22426169_2048513135174455_2951676777024079058_o
Det er faktisk et innmari fint blad, selv om jeg lager det LENGE før du ser det i butikken og blir sur for at jula kommer for tidlig… Les mer om det her (i fjor hadde jeg nemlig tid til å blogge)!

Livet er for ordens skyld fremdeles feilbarlig, akkurat som meg, men jeg har det bra, og jeg er nesten helt brennsikker på at jeg ikke skal gå på en gammel blemme og bli syk av stress.

Bær med meg så lenge med dette diktet, som fortsatt er blant mine favoritter!

«Eg drøymde at livet var glede.
Eg vakna og fann det var plikt.
Eg gjorde mi plikt og
fann at livet var glede.»

(R. Tagore)

22812687_10155584000865549_264352559_o
Å ta et fint bilde orket jeg ikke. Å ta på meg vanlige klær orket jeg heller ikke. Her en stilrein selfie i kosedressen. Sånn kan det gå.

Ønsker deg en fin høstuke, og håper du stikker innom igjen!

Til middag spiser jeg forresten kyllingfilet.

Se også:

Tipsfri sone

Når tiden har misforstått alt

 

 

Ett svar til “Frilanslivets gleder”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: