Lises frodige og eksotiske stil blir bare halvveis stogget av samboer Samuels dragning mot minimalisme. Bli med oss bak kamera i et herlig hjem som oser av både cowboy, hippie og en intens kjærlighet til Afrika! Og hvor man får servert bobler før hjemreise…

IMG_5745.JPG

I en herlig loftsleilighet på Sofienberg bor Lise Kristensen og samboer Samuel med toåringen Savannah, som er hjemme fra barnehagen på grunn av planleggingsdag. Og som er grunnen til at min journalistiske virksomhet ble temmelig begrenset denne dagen! Det har tydeligvis blitt noen år siden jeg hadde toåringer, for jeg hadde visst nesten glemt at de i grunnen stjeler hele showet. Det var bare å legge macen til side og nyte sjarmen, som Savannah ikke er i manko på! Sjekk denne deilige, lille røveren:

IMG_5719

Lises jobb som interiørsjef i Polhem PR gjør at hun leser samtlige magasiner som kommer ut hver måned. Ikke rart det er vanskelig å begrense inspirasjonen! Og når man i tillegg reiser hyppig på ferier til både Afrika, Asia og USA, er det i grunnen ikke så underlig at interiøret hjemme på Sofienberg bærer preg av alle inntrykkene.

IMG_5782.JPGPå bordet: bare noen av de vakre stillebenene i leiligheten. Her møtes stilarter og estetiske høydepunkter i fleng!

IMG_5748.jpg

Medie-Norges største gledesspreder, stylist Tone Kroken, i action på kjøkkenet! Om eierne er aldri så estetiske så løftes et bilde som regel av blikket til interiøreksperten.

IMG_5752.jpg

Lise og Savannah venter tålmodig mens hjemmet deres er gjenstand for kaos og unntakstilstand mellom bildene. Det vil si, den ene er naturlig nok noe mer tålmodig enn den andre… Men begge er blide!

IMG_5760.JPG

Og etter en herlig, om enn ikke hundre prosent produktiv, arbeidsdag, serverer vertinnen bobler fra gullflaske. Så blid blir stylisten da:

IMG_5791

God helg fra journalisten, som får gjøre ferdig jobben en annen dag!

IMG_5830

Flere behind the scenes ser du her: Et smellvakkert hjem! og her: Fargefest i Brumunddal! og her: Hvorfor har jeg det så rotete?

Les også: Maritim hippie

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: