Bli med bak kamera på fotoopptak i det rett og slett griselekre hjemmet til Linn og Bård i Nittedal!

Fotograf Yvonne, stylist Tone og jeg nikoste oss på jobb da vi lagde denne boligreportasjen fra hjemmet til en usedvanlig estetisk og idérik dame, her fotografert i kjøkkenet mens hun venter tålmodig på at teamet skal rydde, style, knipse og spørre og grave seg ferdig…

IMG_5369

På bildet over ble forøvrig jeg, som offisiell crazy cat lady, fascinert av hvordan Linn har løst problemet med søl fra katteskåla. Katten Kudu unngår problemet, for maten og vannet hans står nemlig på sin egen, lekre treplate. Under: Jeg, Tone og Yvonne hviler ut mellom slaga. Den kule Kate Moss-plakaten har Linn kjøpt på Ebay.

IMG_2558

Enda så lekkert det var her fra før, hadde stylist Tone som vanlig noen ideer til hvordan det kunne bli enda mer spennende. Og dermed var det fram med hammer og spiker… Gliset til Tone er forresten ikke bare for anledningen, denne herlige dama kommer som regel med trillende latter og smittende livsglede. Og hun går alltid barbeint inne!

IMG_5373

Litt av hemmeligheten til Linn er rett og slett noen spann med god, gammeldags hvitmaling. Den har hun brukt på alle gulv – til og med på flisene i gangen! Så her er det stort sett hvite flater overalt. «Ellers får jeg brakkesjuka», som hun sier. Modig, men vellykket. Interiørsmaken sin får Linn forøvrig brukt også i sin deltidsjobb i interiør- og livsstilsbutikken Linneas Hage og som frilansstylist.

IMG_5389

Blant mine store forelskelser i leiligheten er den fantastiske bartralla på bildet under. Den var Linn så heldig å komme over på Finn til en billig penge. Lignende koster mange tusen kroner nye. Neida, jeg er nesten ikke noe misunnelig på denne.IMG_5402

Tusen takk til kremdamene over for enda en fantastisk dag på jobb! Reportasjen ferdig kan leses i papirutgaven av Vakre Hjem & Interiør, som er i salg nå.

Vil du se mer av Linn Sørlies univers finner du henne på Instagram. Jeg anbefaler deg også å besøke stylist Tone Krokens blogg for maks interiørinspo!

Flere behind the scenes finner du her: Hvorfor har jeg det så rotete? og her: Eksotisk western og her: Fargefest i Brumunddal

 

Ett svar til “Et smellvakkert hjem!”

  1. Tilbaketråkk: Eksotisk western

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: