Jeg ELSKER denne stilen! De to siste dagene har jeg tilbrakt flere timer på verandaen i deilig sol – endelig, endelig, endelig! Og hva kan passe bedre da enn å drømme seg bort i ukens sommerklare ønskeliste?

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er rimelig båtfrelst. Da vi kjøpte båt vurderte jeg først å gå til anskaffelse av typiske «båtgreier» i rødt, blått og hvitt med anker og flagg, du skjønner sikkert hvilken stil jeg mener. I stedet valgte jeg å gå for en mer bohemsk stil som ligger hjertet mitt nærmere. Hvis du tenker at masse smykker er litt upraktisk når man skal hoppe lett mellom båten og brygga med tauene, så har du jo helt rett i det. Dermed er stilen blitt fusjonert med en mer klassisk sporty og maritim look. Så lykkelig over dette uttrykket er jeg at uttrykket og stilarten maritim hippie ble født for noen år siden.

Stilkomboen funker som bare det, og jeg er lykkelig. Sjekk disse herlige kjøpene som utgjør ukens ønskeliste!

89869dee8d7e9eccbc38795c0f10ba35
Bluse fra fantastiske Spell Designs.
hmprod
Bikinitopp fra H&M.
guanabana veske 2400
Guanabana veske, selges blant annet av Linneas Hage.
3300 maya vakrerom
Maya sko, selges hos Vakre Rom.
7666d0fb7b3ea8d73aa5fc126d502f83
Nydelig genser fra italienske Stefanel (som nettopp har åpnet egen butikk på Steen & Strøm).
650kr urbanoutfitters
Tenk å bruke dette teppet som duk, da! Fra Urban Outfitters.
Loulou-Pink-2
Den perfekte strandkjole. Fra Hipanema.
håndkle1000kr
Her snakker vi lekkert håndkle! Fås hos Free People.

Nå må jeg nesten avslutte, det er nemlig fortsatt noen solstråler igjen på verandaen.

For mer maritim hippie-inspo, sjekk min dedikerte tavle på Pinterest og drøm deg bort! God onsdagskveld!

 

 

3 svar til “Maritim hippie”

  1. Tilbaketråkk: Eksotisk western

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: