Båtmat

Jeg bestiller alltid crispy duck når det står på menyen i asiatiske restauranter – det er bare fantastisk! I den originale oppskriften er det litt av en operasjon, der snakker vi hel and som gjerne skal gjennom både koking, kjøling og flere runder med steking – med andre ord en lite egnet syssel for båt- og campingliv om du ikke har storkjøkken – og gooood tid! Men en enklere variant med andebryst stekt i panna smaker også nydelig.

Kinesiske pannekaker (peking duck pancakes) kjøper du i asiatiske butikker, de tar minimalt med plass og skal bare tines og varmes. Vanligvis bruker man en bambuskurv til dette, men du kan også varme dem i ovn eller på rist over vannbad i en kjele.

crispy duck andebrystDu trenger:

(Til to personer)

  • To stk. andebryst
  • Salt og pepper
  • 1/2 agurk
  • 1 gulrot
  • 4 vårløk
  • 1 pk kinesiske pannekaker
  • 1 glass hoisinsaus

Slik gjør du:

Bruk…

Vis opprinnelig innlegg 126 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: