Røybryst med fløtesaus og russiske erter

Skroll ned til innholdet

Båtmat

Man er ganske heldig når man har en jaktglad kompis med fryseren full av gourmetmat som han gjerne lar andre (meg) tilberede til seg. Riktignok må man da av og til utfordre seg selv litt. For byttedyret leveres gjerne helt, fjærkledd og halvfrossent et par, tre timer før middag. Det er bare å brette opp ermene og takke for tilliten!

Jeg burde sikkert ha ribbet og helstekt fuglen, men for enkelhets skyld skar vi bare ut brystfiletene denne gangen. Det ble helt nydelig med fløtesaus, skogsopp, bacon og russiske erter til. De russiske ertene har jeg faktisk laget selv. Det er en litt tidkrevende prosess, men ikke veldig vanskelig (oppskrift kommer). Du kan også kjøpe det ferdig i butikken. Det er rådyrt, men deilig!

røybrystDu trenger:

(til to personer)

  • 4 brystfileter av røy
  • 3 dl fløte
  • 2 ss viltfond
  • 4 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • salt og pepper
  • 1 dl…

Vis opprinnelig innlegg 236 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: