Hva sier du til en helt nydelig glühwein, akkompagnert av pepperkaker med blåmuggost og deilig syltetøy? Jeg har bestemt meg for å si ja!

Som tidligere nevnt har jeg nemlig gått til kamp mot november, jeg går i stedet rett på sak: nå er det julekos som står på timeplanen. Og jeg lover, dette blir en perfekt start både på helgen og julemåneden!

Vanlig tomtegløgg synes jeg du skal la stå i butikkhyllene. Det smaker sukker og kunstige tilsetningsstoffer, uansett hvor mye rødvin du heller i. Jeg har gjort det enkelt i dag, glühweinen er kjøpt ferdig på polet. Heisser Hirsch Glühwein smaker deilig julete av julekrydder og appelsin, uten å bli for søt eller klissete. Forsterk gjerne smaken med ekstra stjerneanis, kanelstang og appelsinskiver.

Ved siden av serverer jeg hjemmelagde pepperkaker med blåmuggost og syltetøy (jeg har brukt Nicolas Vahes Winter Delight Jam). Dette smaker herlig!

dsc00535

Heisser Hirsch Glühwein koster 130 på Vinmonopolet (varenr. 5702001). Syltetøyet har jeg kjøpt på Linneas Hage, i likhet med gløgglassene og skjeene.

Ønsker deg en deilig helg!

PS! Flere appetizere finner du her.

Lagre

Lagre

2 svar til “Kickstart på julekosen”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: