Fire hundre tusen. Eller, egentlig er det mer. Tallet er akkurat nå 405.982. Så mange visninger har bloggen min fått siden jeg startet den i januar i år. Jeg synes det er ganske mange, jeg!

Tenk at så mange har lyst til å følge tankene mine, i smått og stort og søtt og salt og til og med av og til ganske trist. Det er jo ganske rått, så jeg hadde bare lyst til å si takk. Takk for at dere åpner og kikker på, leser og deler. Det betyr faktisk en hel del for meg.

Det går litt tid mellom blogginnleggene om dagen, men jeg lover at de kommer. Jeg har masse jeg vil dele, til inspirasjon forhåpentlig, til glede og til felles trøst. Og muligens til irritasjon og debatt. Er jo en del av livet, det og.

Men i dag var det altså bare tid for takksigelser. Så alle sammen – ydmykt og hjertelig takk for at dere vil følge meg, lese meg og være sammen med meg. Jeg har lyst til å klemme dere alle sammen.

God torsdagskveld!

 

Foto: Pexels.com

 

Ett svar til “400.000! Tusen takk!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: