Neida, jeg har ikke tenkt til å konvertere. Dette innlegget handler om interiør – nærmere bestemt om en leilighet helt utenom det vanlige. Eieren har nemlig like godt tapetsert Jesus i krybben på stueveggen sin. Dette hjemmet må du bare se!

Rykende ferske Vakre Hjem & Interiør nr 7/2016 kom akkurat i postkassa mi. Her kan du se hele den rålekre leiligheten til Christian Torp, som jeg besøkte sammen med stylist Tone og fotograf Yvonne tidligere i år. Og makan til kåk, sier jeg bare!

Her bor en kar som kan mer enn å ta seg usedvanlig godt ut og å massere slitne nakker (noe han også er ekspert på: Jeg har nemlig hatt den utsøkte glede å få knadd bort både musearm, kontornakke og ryggkinker hos denne karen flere ganger). Her snakker vi estetisk blikk og kvalitetssans i alle detaljer. Du må helt klart oppleve hele leiligheten i bladet! Her kan du se noen behind the scenes fra opptaket.

img_2684
– Jeg hadde lyst  på et stort bilde, og jeg liker å ha det litt annerledes. Det religiøse motivet er valgt som et overraskende element, sier Christian om denne stueveggen.

Christian har hatt hjelp av interiørarkitekt Elisabeth Bjørge hos Krohn Interiørarkitekter til å pusse opp og innrede leiligheten på Grünerløkka i Oslo. Den er totalrenovert fra bunnen av, fra stedstypisk romantisk stil til mørk, organisk, maskulin – og helt unik. Christian har også fylt hjemmet sitt med kunst, som betyr mye for ham, i mange av tilfellene fordi kunstnerne er blant hans nærmeste venner.

img_9410
Interiørstylist Tone Kroken i (som vanlig) munter telefonsamtale på Christians rålekre kjøkken, som har spesiallaget betongbenk og elementer fra Kvik. Lampe fra Rom for Flere.

Du vet du har å gjøre med en fyr med sans for kvalitet når du ser dette gulvet i fiskebeinsparkett. Stavene er lagt én og én i et forseggjort mønster over 100 kvadratmeter. Om det var dyrt? Ja. Om det var verdt det? Definitivt, ifølge Christian. – Jeg elsker det gulvet!

img_9403
Fotograf Yvonne og stylist Tone i sving. Peisen til Christian er spesialtegnet og bygget inne i leiligheten.
christian-6
Christian er glad i grønne planter, og det var hans egen idé å plassere dem som dekor oppå dørkarmene. Men plantene vokser. Sekunder etter at dette bildet ble tatt, ga den ene etter for tyngdekraften og landet på gulvet. (Foto: Yvonne Wilhelmsen)
img_9414
Ooops! Med andre ord: skal du pynte dørkarmen med grønne planter, sørg for at de sitter på plass.
img_9433
Til slutt en obligatorisk selfie, så klart. Takk for nok en herlig og inspirerende dag på jobb!

Da vet du hva du har å gjøre: Kjøp bladet! I samme utgave har jeg også laget flere lekre saker som jeg håper vil inspirere.

Forside6.indd

Flere behind the scenes fra mine interiørjobber ser du her.

Besøk Christians bedrift Torp & Co Bedriftsmassasje her.

… og Vakre Hjem og Interiør på Instagram finner du her.

Riktig god uke!

Lagre

Lagre

2 svar til “Milde Jesus!”

  1. Hei!
    Hva er egentlig det store bildet av Jesus i krybben lagd av? Er det et bilde, eller er det tapet? OG hvis jeg ønsker meg et slikt bilde i stua sjøl, hva gjør jeg? 🙂 Et helt fantastisk hjem – helt makaløst!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: