Sjekk ut de herlige interiørkjøpene jeg drømmer om nå!

Jeg blir aldri lei av konjakkfarget skinn. Og en lett, stilren, minimalistisk sofa som dette, med enkelt formspråk, har stått på ønskelisten min siden jeg forelsket meg i klassikeren til mesterdesigner Erik Jørgensen for mange år siden. Jeg gikk faktisk til det skritt å nesten bestille en hjørnesofa i brunt skinn fra Tannum for mange år siden, helt til de hadde regnet ferdig på prisen og vi endte på et sekssifret beløp. Da tuslet jeg ut igjen, heldigvis. Men sjekk denne varianten, til en langt mindre penge, som jeg gjerne hadde tatt to av i stua!

378618-378610-371020-Z-01-SF-BP-Rodeo-Sofa-Puf-Two-O-Clock
Treseters sofa fra Be Pure (kr 14950), fås blant annet hos Anno og Vakre Rom.

Hengestoler synes jeg er så fine, både ute og inne. De kommer i alle prisklasser og kvaliteter, og med ulikt formspråk. Men jeg må dra fram denne skjønnheten fra Sika Design, designet av Nanna Ditzel:

ND-E85-NAT_4
«Hanging Egg Chair» (kr 11995, Sika Design).

Blir den prisen litt i overkant for deg som for meg, finnes det mange superfine hengestoler i rimeligere prisklasser også, blant annet fra HK Living, Broste Cph og Bohus.

I fjor ramlet verandabordet vårt sammen for godt, noe som selvfølgelig er prisen når du kjøper et veldig billig bord som veier lite. I år drømmer vi derfor om noe mer solid, og aller helst vil jeg ha betong. Å støpe selv når ting skjer i et tempo som vårt har jeg begynt å innse er rent utopisk. Men flere leverandører har fine betongbord til utendørs bruk, blant andre Muubs, Indoor Outdoor og denne svenske leverandøren:

betongbord_240_tryck.png
Betongbord (12995 svenske kroner hos grafitgra.se).

Til bordet er det jo lov å ønske seg nye stoler? Flere leverandører lover at stålwire-stoler, som vi ser hos mange forskjellige produsenter, tåler å stå ute. Originalinspirasjonen til flere av disse stolene er nok designikonet «Bertoia Chair» av Harry Bertoia, som blir for dyr for de fleste av oss. Jeg  har selv kjøpt to utrolig flotte wire-stoler hos billig-produsenten Jotex, og dem er jeg til nå kjempefornøyd med. Hay har også rimelige versjoner av slike stoler, det samme med Skeidar.

Jotex_Ulricehamn metallstol i gull_999NOK.jpg
«Ulricehamn» i gull får du for en tusenlapp (Jotex). Jeg har selv to slike stoler.
HEE DINING.JPG
«Hee Dining Chair» fra Hay (kr 1400).

Og til uteplassen må vi også ha litt ekstra varme og stemning, ikke sant, slik at man kan nyte sin rosévin og de gode samtalene laaaangt uti de små timer. Til det har man bålfat!

RAIS-Ra.jpg
Bålfatet «Ra» (kr 2100, Rais).

Minner om at drømmene ikke koster noen verdens ting, som vanlig, og at det uansett er fredag, helg og straks tid for kos!

 

Ett svar til “Drømmekjøp”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: