For noen dager siden skjedde det for første gang i år – det luktet vår av asfalten ute. Og det er da jeg nesten mister grepet av ren eufori. Tenk: den tyngste vinteren på det jeg kan huske er straks ubønnhørlig over, og inn kommer før vi vet ordet av det krokus, fuglekvitter, gåsunger, båtliv og – halleluja: Vårklærne! Denne uken har jeg jobbet en del med mote, og har spanet meg gjennom vårens nyheter. Jeg har plukket ut disse godbitene som virkelig gjør seg fortjent til å  havne på ukens ønskeliste!

 

Fall Winter Spring Summer_600 Stay Positive Dark Navy Stripes__Art no - 41581__699 SEK__699 NOK__550 DKK__Material - Viscose__Size - XS-L2200 By Malene Birger_RENNITAS_Sneakers__2200 NOK_Material - 100% Cow Leather_Size - 35-41(1)600 parfymeri body cream.pagespeed.ic.MEKd6650UH400 quayDagmar_Dagmar Lou_Bags_kr9995 SEK_Material - Cow hide leather _Size - One Size1550 kjole Ganni_Hall Pleat Mini Dress Ivory_Mini dresses_Art no - F1221_1649 SEK_1549 NOK_Material - 100% Polyester, Heat-pleated_Size - XS-XL

Hallooooo, så vårglad av dette, og den kjolen!?  Øverst fra venstre: genser fra FWSS (kr 700), sneakers fra By Malene Birger (kr 2200), body creme fra en av favorittene mine (som jeg har nevnt før er jeg mildt sagt kresen på parfyme, men denne har jeg «stjålet» av gamlesjefen min Gjyri Helén  – hun lukter alltid så godt!): Byredos Bal d’Afrique (kr 600 hos Gimle Parfymeri), solbriller fra Quay (kr 400), veske fra Dagmar (kr 9900), kjole fra Ganni (kr 1550).

Og hjertelig velkommen skal du være, vår. Du skal vite at jeg er klar for deg – veldig, veldig klar!

Se også forrige ukes ønskeliste og shoppingtipsene for vår i stua!

PS! I dag har jeg igjen vært på jobb med stylist Tone Kroken og fotograf Yvonne Wilhelmsen – en som alltid morsom og effektiv dag hos en utrolig dyktig og inspirerende jente i Brumunddal. Resultatet kan dere glede dere til å se mer av veldig snart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: