Denne ukens liste gjenspeiler nok i stor grad min lengsel etter våren. Jeg ser det ble noen litt kostbare ønsker her, men drømmene er heldigvis helt gratis!

BORDET: Altså, hallo: Muubs har laget et champagnebord! Det blir jo nesten for mye for meg. Bordet er laget av et fire meter langt stykke poppeltre og med sinkkar i midten der man kan fylle i isbiter og avkjøle drikke. Grisedyrt, men skulle jeg vinne i Lotto, så…  WEEKENDBAGEN: Jeg elsker australske Spell Designs, som er rå på den sommerbohem-looken mange av oss lengter mot nå. Og apropos lengte mot sommer og ferie, hva med den helt optimale weekendbagen? Denne er en av deres uimotståelige svære, nydelige vesker som står høyt på min ønskeliste nå. Alle veskene er håndlaget i Sør- og Sentral-Amerika, og unike. Og alle er utsolgt… Kanskje vi blir flere på ventelisten? STOLEN: En liten genialt designet sak i akkurat den fargen jeg elsker på skinn. «Afterroom Lounge» kommer fra Menu. SPEILET: Det utrolig lekre speilet er laget på Bali av konkylier. Som å speile seg i sommeren hver morgen! Kr 6750 hos Anouska. SOLBRILLENE: Disse solbrillene fra Linda Farrow ville passe perfekt inn i sommerlooken! Kr 4000 hos Artilleriet. TEPPET: Jeg er angrepet av mild teppegalskap om dagen. Jeg vil ha tepper overalt! Dette fine og fargerike er fra Brandts Indoor (ca kr 9800).  LAMPEN: Det er viktig å kjenne seg selv… Lysboksen fra BXX Lght koster kr 4300 hos Bolina.

 

Ett svar til “Ukens ønskeliste”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: