Det var mye lekkert å se på Oslo Design Fair på Lillestrøm i dag. Litt deilig å se at det stadig kommer tuslende flere farger, ellers er det (kanskje heldigvis?) ingen egentlig store omveltninger i trendbildet. Mange kjører makramé (jeg så hele fire forskjellige produsenter med hengende blomsterholdere), det er fremdeles mye østlig inspirasjon (Marokko står sterkt), en del pasteller, og mange som sverger til den upolerte industristilen. Her er noen favoritter fra messa for min del:

IMG_4383IMG_4369IMG_4376IMG_4365IMG_4367IMG_4372IMG_4391IMG_4393

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: