Hei! Kan jeg hjelpe deg med noe?

Dette er en side for arbeids-/oppdragsgivere. 

Skal vi finne på noe gøy sammen?

Jeg tar på meg ulike oppdrag, fra mindre journalistiske tekster til større prosjekter, som hele magasinkonsepter.

Jeg har 16 års erfaring som journalist og fra ulike lederstillinger i magasin og ukepresse. Min siste stilling var som redaktør for KKs spesialblader KK Living, KK Stil, KK Spis og KK Jul, blader jeg også har vært sterkt involvert i å utvikle. Jeg brenner for konseptutvikling og branding og har holdt flere foredrag om det.

 

Jeg er opptatt av og har jobbet med å merkevarebygge på flere plattformer, og har blant annet vært ansvarlig for å bygge opp KK Living på Instagram.

Jeg elsker å dele, inspirere og engasjere, både med tekst og bilder. De siste årene har jeg jobbet spesielt med stoffområdene interiør, mat og mote, men jeg har erfaring fra og interesse for et vidt spekter av sjangre.

Jeg kan hjelpe deg med:

  • Journalistiske tekster
  • Inspirasjons/shoppingsaker
  • Redaktør/desktjenester
  • Merkevarebygging
  • Tone of voice
  • Oversettelser/tilrettelegging/korrektur

Besøk meg på LinkedIn her.

Kontakt meg:

mai.eckhoff.morseth(a)gmail.com

Tlf. 99790970

Organisasjonsnr.: 916513682

 

 

Reklamer