Kan jeg hjelpe deg med noe?

Skroll ned til innholdet

Jeg tar på meg ulike oppdrag, fra mindre journalistiske tekster til større prosjekter, som hele magasinkonsepter eller bøker.

Jeg har 18 års erfaring som journalist og fra ulike lederstillinger i magasin og ukepresse. I dag jobber jeg frilans i eget firma, både som journalist, redaktør og konsulent. I tillegg synes jeg det er morsomt å jobbe med kommunikasjon, og har en del kunder som bruker meg fast til dette.

På min kundeliste står blant andre Aller Media, Egmont, Nittedal Kommune, BORI,  Finn.no og Chili Publications.

Jeg er en utpreget bygger: har det aller morsomst når ting skal snus på hodet, eller det skal lages noe nytt. Jeg var i mange år redaktør for KKs spesialmagasiner (blant andre KK Jul, KK Living, KK Stil og KK Spis), som jeg også har vært sterkt involvert i å utvikle. Jeg brenner for konseptutvikling og branding og har holdt flere foredrag om det.

Jeg elsker å dele, inspirere og engasjere, både med tekst og bilder. Som tekstformidler er jeg opptatt av at det er du som leser som er den viktige, ikke jeg som avsender. Jeg mener at språk skal være behagelig, tilgjengelig og enkelt, og at bilder skal være inspirerende og visuelle – men at de skal og må være ærlige.

Jeg kan hjelpe deg med:

  • Redaktør/desktjenester
  • Journalistiske tekster
  • Merkevarebygging
  • Tone of voice
  • Pressemeldinger
  • Branding
  • Inspirasjons/shoppingsaker

Lederbilder Mai

Besøk meg på LinkedIn her.

Kontakt meg:

mai.eckhoff.morseth@gmail.com

Tlf. 99790970

Organisasjonsnr.: 916513682

 

 

Reklamer
%d bloggere like this: