På torsdag var vi ute på en sjeldent morsom interiørjobb hjemme hos elleville, fargeglade Maria i Brumunddal. Denne dama har klart å innrede en hel enebolig for nesten ingen penger, takket være en kreativitet og estetisk sans langt over gjennomsnittet. Utrolig inspirerende!

Denne saken dukker nok snart opp i et magasin nær deg, og du kan virkelig glede deg til å se alle Marias billige og geniale ideer! Her er noen behind the scenes-bilder og smakebiter fra opptaket.

IMG_4853

Snakk om ellevill stue?! Nesten alt her er kjøpt brukt, Maria er nemlig stamkunde på Gjenbrukshallen på Hamar… Både stylist Tone, fotograf Yvonne og jeg var altså så imponert over hva Maria har fått til med nesten ingen penger!

IMG_4867

Her rigges det til for bilder. Jeg flytter meg rundt i huset med macen i fanget fra bilde til bilde for ikke å være i veien for kunstneren Tone, mens jeg intervjuer Maria. Under ser du en av hennes morsomme ideer, for da Maria så en gammel tønne ligge i veikanten, kunne hun jo ikke bare kjøre forbi…. Med litt vanlig veggmaling var det jo opplagt at den skulle bli til en gigantisk vase og pynte opp midt i stua med en kvist oppi!

IMG_4859

IMG_4863

Fotograf Yvonne in action!

IMG_4874Her er alle mann i arbeid. I bakgrunnen ser du herlige Maria. Henne kan du også besøke på Instagram: 170kvm.

Og til slutt en obligatorisk crew-selfie. Riktig god lørdag, folkens! Hilsen hun med tunga ute.

IMG_4887

3 svar til “Fargefest i Brumunddal”

  1. Tilbaketråkk: Latterlig design
  2. Tilbaketråkk: Eksotisk western

Legg igjen en kommentar