10 interiørtrender som vil prege deg!

Skroll ned til innholdet

Det er bare å stålsette seg først som sist: Disse stilene vil dominere stua di framover!

(Bildet i toppen er fra Broste Cph).

 • Mørke farger

Ja, det er (straks) vår nå – men det er liten tvil om at mørketiden har inntatt norske hjem, og vil fortsette med det. Om du ennå ikke har vurdert å male over det helhvite vi alle sverget til for bare noen år siden, er sannsynligheten stor for at det kommer til å skje. Før du vet ordet av det er veggen din også svart, grønn eller blå. (Bilde fra Fargerike).

Cat Key FR1012 1

 • Grønt. Og blått!

Ja, speaking of: Noen skrudde på fargene igjen, gitt. Og plutselig var de overalt! (Stol fra Jonathan Adler, vaser fra House Doctor og HK Living).

HD_E16_Be0910_PSbrigitte chair t a 18.180NOK8942HD_E16_Cy0612_PS

 • Thinking BIG!

Har du massevis av småting, og tablåer overalt med pynt? Da blir jeg ikke forbauset om du plutselig en dag rynker på nesa av det og kjenner deg mektig lei. Nå skal det nemlig være færre, men STORE ting. Én gigantvase slår knockout på mange små. (Vase fra HK Living).

pic170923(1)

 • Gylne metaller

Du har neppe klart å unngå denne tendensen! Messing, bronse og gull har tatt over for de kalde metallene, og trenden ser på ingen måte ut til å avta! (Armatur fra Vola, bolle med lokk fra Eske og sylinderformede vaser fra Drømmehuset).

vola-kv1-19-bigfz_206_5081resampler

 • Nesting

Om det er som konsekvens av usikre økonomiske tider, uro i verden eller som motsvar til den mer overfladiske kulturen (eller alt på en gang): det er en klar trend at vi søker mot hjemmet og familieverdier. Matlaging er hot, og de tradisjonelle, varige bruksgjenstandene, gjerne med gammelt og solid design, selges plutselig i de fremste interiørbutikkene. (Tesil fra Artilleriet, skjærebrett fra Malle W. Trousseau).

5330b8ddcb45b1708d6a0f0d0d242779Malle W

 • 70-tallet

Høyaktuelle Jonathan Adler med sine sterke farger, marmoroverflater og messingelementer. Fløyel på alt mulig. Missoni Home. Og den styggvakre sofaen fra Ligne Roset som jeg har skrevet om før.  Det er ingen tvil: 70-tallet er hot, hot, hot! (Klokke fra Vitra, puff fra Missoni hos Milla Boutique, bord fra Ox Design, pute fra Camilla Lundsteen.george nelson 3345 vitra eske

roing-puff-30x40_54_2015-03-24-22-01-59large_o_table_-_marmor_sofabord_-_ox_denmarq_-_gr_n_marmor_-_sort_stel_-_munk_-_munkshop.dk100704_1_3

 • Håndverk

Enda et svar på vår lengsel etter det ekte, trygge og opprinnelige. Vi vil ha det håndlaget, genuint, unikt. Og for all del: kortreist! (Keramikk fra Ment på Fåberg nord for Lillehammer).

Ment-24.4.14.070

 • Naturmaterialer

Stein, hamp, bambus, lin, rotting – gjerne litt grovt og upolert. Ja takk! (Badekar fra Muubs).

Muubs_CBH_01_V139_V03

 • Go soft!

De tomme, sterile rommene der akustikken var på topp, vil måtte vike. Vi vil ha tepper, puter, lune flater og mykhet overalt! (Tekstiler fra House Doctor).

HD_E16_V77a

 • Jungelfeber

Palmer og grønne blader, bambus og jungeldyr, eventuelt ispedd sterke knallfarger tar Afrika inn i stua! (Congo relaxstol kr 7900 hos Savannen, kunstig plante kr 3000 fra Bolina og pute (kr 80, H&M Home).

mr_plant_palmeCongo Relax Chair80 kr hm

Klar for vår, eller? Jeg er!

 

 

 

9 svar til “10 interiørtrender som vil prege deg!”

 1. Herlig! Kjøkkenet mitt er limegrønt, stua okergul, gangen koboltblå, vårt soverom kobolt og Ragnhilds soverom gult, badet er gult og oransje. Hehehe. Elsker farger, ingen stor hemmelighet det. Store grønne planter er topp

  Likt av 1 person

 2. Mye fint her, men problemet mitt kan ha noe med sommerlengsel å gjøre. Jeg har i alle fall fått dilla på type «Mediterranean Color» – du vet den med lys turkis, blåtoner, lys beige og den slags. Jakter på pynteputer, duker, vaser, glass etc – men i butikkene her går det bare i grått og brunt og kanskje noe blått. Og hvitt selvsagt. Alle gode tips mottas derfor med stor takk!

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: